perjantai 29. heinäkuuta 2016

Heinäkuun Disney Store -tilaus

Tein kuin teinkin jälleen tilauksen Disney Storeen kesäpäiviä piristämään! Tällä kertaa minulla oli mielessä tietyt tuotteet, joiden ilmestymispäivää brittien Storessa olin odottanut kuin kuuta nousevaa. Muita minunlaisiani taisi myös olla liikkeellä, sillä tämä setti myytiin parissa päivässä loppuun, ja nettisivuillakin oli vaikeuksia pitää itsensä pystyssä.

Mukaan tarttui myös pari muuta mieluisaa tavaraa, joiden tilaamisella ei ollut niinkään kiire.

  
Arvaatteko jo mistä on kyse?
Kyllä, nämä mystiset tuotteet ovat tietenkin Kaunotar ja hirviö -pehmolelut!





Pehmoleluarmeijaani liittyivät siis itse Hirviö, Lumiere-kynttilänjalka, Könni-kello, Lumieren heila Fifi-pölyhuiska ja Bellen uskollinen hevonen nimeltä Philippe. Bellen jätin tarkoituksella pois, koska suurin osa ihmispehmoleluista ovat ulkonäöltään melkoisen outoja. Jostain syystä Disney Storen verkkokauppa jätti pois uudet pehmolelut rouva Pannusta ja Kiposta, joten en ryhtynyt vanhempia versioita (jotka on yhdistetty narulla toisiinsa) tilaamaan.



Itse pehmoihin: kaikki pehmot ovat ehtaa Disney Store-laatua. Yksityiskohdat on hallittu hahmojen kasvoista Hirviön vaatetukseen. Yksityiskohdista paras on Könnin pään takana oleva avain ja Hirviön niskassa oleva sininen rusetti. Ja hyvänen aika - en ole koskaan nähnyt noin suloisen näköistä Hirviö-pehmoa!

Minusta on myös mahtavaa, että Disney muisti jälleen sivuhahmoja - pölyhuiska Fifi ja Philippe-hevonen ovat saaneet omat pehmonsa. Laadusta puheenollen, Lumiere-kynttilänjalan pohja on tehty jonkinlaisesta kovasta materiaalista, joten se pysyy hyvin pystyssä. Loistavaa! (Lempparini taitavat olla Könni ja Hirviö.)
Miten niin kukaan ei voisi rakastua hirviöön?

Kerkesin tosiaan jo pettyä pehmoleluja tilatessani monta kertaa, sillä sivusto toitotti sold outtia joka kerta vasta ennen maksua eikä tuotteen kohdalla. Seuraavana päivänä jouduin laittamaan herätyksen aamulla, jotta sivusto ei olisi ruuhkaantunut kuten se edellisenä päivänä oli ollut. Suunnitelmani toimi ja tilaus lähti matkaan.
Näistä pehmoista on nyt siis enää myynnissä vain Hirviö, eli saa nähdä laittaako Disney uutta erää enää tässä vaiheessa myyntiin.

Mukaani tarttui siis muutakin:

Leijonakuninkaan suurena ystävänä en voinut jättää näitä tilaisuuksia käyttämättä. Paketissa tulivat siis myös Leijonakaarti-aiheinen muovinen juomalasi pillin kera sekä Limited Edition Scar ja hyeenat -pinssi. Jälkimmäisestä oli todella vaikea saada hyvää kuvaa, mutta livenä se näyttää kyllä upealta ja paremmalta kuin kuvissa. Scar hyeenoineen saa kunnian olla myös ensimmäinen Disney-pinssi kokoelmassani!
Juomakupin pillissä roikkuu suloinen Kion. Ravistamalla kuppia sen sisällä lähtee leijumaan glitteriä vedessä, minkä vuoksi juomalasi painaa myös aika paljon.

Olen todella tyytyväinen tähän tilaukseen, minkä vuoksi suosittelen näitä kaikkia esineitä jos vaan onnistutte ne jostain löytämään! Scaria, juomakuppia ja Hirviötä on tosiaan vielä varastossa, joten poimikaahan itsellenne sellaiset jos vain mieli tekee.

Mitä sinä tilaisit Disney Storesta, jos raha ei olisi este?

8 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat pehmot. <3
    Kaunotar ja Hirviö elokuvan fanina ilman muuta tuollaiset haluaisin. :)
    Saako kysyä paljonko maksoivat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmolelut on kyllä aina varma valinta! Kaunotar ja Hirviö kuuluu omiinkin lemppareihini.
      Toki saa kysyä :) Könni, Lumiere ja Fifi olivat kaikki small-kokoa eli £14.99 kappale, Philippe oli normaali medium-kokoinen eli £18.99 ja Hirviö oli jostain syystä kalliimpi, £22.99. Eli rahoille saa kyllä heittää hyvästit :D

      Poista
    2. Mutta on niistä iloakin vuosiksi eteenpäin ja hyvin säilytettyinä loppu elämäksi. Eli kerranhan tuo hinta vain kirpasee. :)

      Poista
    3. Nimenomaan :) Vannonkin etten tule koskaan pehmoistani luopumaan, vaikka itselläni onkin vielä ahdas opiskelijakämppäelämä edessä. :D

      Poista
  2. Oih, nämä pehmot ovat kyllä erittäin onnistuneita!

    Tilaisin ainakin kaikenlaista Zootropolis / The Lion Guard - aiheista tavaraa sekä useita mukeja, pehmoja ja tsum tsumeja. :') Listaa löytyy aivan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, minäkin haalisin itselleni kasan Tsum Tsumeja! Mukit ovat aina jollain tavalla kiehtoneet myös minua - tykkään haalia niitä vaikken ottaisi edes käyttöön. :D Ja joo, listaa kyllä varmasti löytyy itse kullakin!

      Poista
  3. Apua miten suloisia pehmoja! Kaunotar ja Hirviö kuuluu minunkin suosikkeihini, joten kyllä olisi tuollaiset söpöläiset tervetulleita tähänkin talouteen. Etenkin Hirviö ja Könni ovat todella sympaattisen näköisiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä, Hirviö ja Könni ovat ihania! :D Kaipailen kyllä vielä rouva Pannua ja Kippoa, hekin ovat suloisia. :)

      Poista