torstai 21. heinäkuuta 2016

Moanan toinen traileri

Disney julkaisi toissapäivänä tänä vuonna teattereihin tulevan klassikon Moanan uuden trailerin! Ensimmäisessä trailerissa nähtiin vain ripaus itse nimikkohenkilöä, mutta tässä uudessa trailerissa ei muita hahmoja nähdäkään. Ja mikä parasta, näämme Moanan valloittavan suloisena taaperona!

Videopätkällä nähdään mitä upeinta animaatiota sekä pienestä Moanasta että mahdottoman hienosta kimaltavasta vedestä. Juuri kun luulin, että Zootropoliksen animaatiosta ei paljon pidemmälle pötkitä, onnistui Disney jälleen ylittämään odotukseni. Bravo!
Vauva-Moana onnistui valloittamaan sydämeni ihan täysin, katsokaa nyt tuota! Samoin vanhempana hän on hurjan kaunis ja persoonallisen näköinen, mistä suunnittelijat saavat kyllä minulta pisteet. Mielestäni aikaisempien klassikoiden naishahmot (Kaksin karkuteillä -leffan Tähkäpää, Frozenin Anna ja jopa Zootropoliksen Judy Hopps) ovat olleet minulle suunnilleen sama henkilö sekä ulkonäöiltään että persoonallisuuksiltaan. Ihanaa, että Moanassa näämme jotain erilaista, ja toivotaan, että hänestä ei ilmene samanlaista yli-innokasta häseltäjää, niin kuin edellämainituista sankarittarista. (Tykkään kyllä heistä kaikista, mutta sentyylisiä hahmoja on jo riittämiin.)


En ole tainnut odottaa vielä mitään Disney-elokuvaa näin paljon kuin Moanaa! Trailerissa kuulimme hyvin kaunista musiikkia, mikä enteilee hyvää tulevasta musikaalielokuvasta.

Ps. Sain tehtyä todella mielenkiintoisen tilauksen Disney Storeen, josta on tulossa juttua paketin tultua!

Katso traileri tästä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti