lauantai 7. lokakuuta 2017

Kun joulu tulee etuajassa

Jos yhtään olette Disney Storen sivuja katselleet, olette varmaan huomanneet pitkän listan uusia Sketchbook ornament -joulukoristeita. Koristeiden määrä ja laatu tuntuu vuosi vuodelta vaan paranevan, joten enpä minäkään voinut jättää muutamaa niistä ostamatta! Oikeasti olisin voinut ostaa vaikka kaikki, mutta täytyi säästää varoja muillekin menoille.
Tää tunne käy mun sisuksiin!
Aloitan heti suosikillani, eli Aristokatit-koristeella! <3 Figuureissa ehdottomasti parasta on se, että ne yleensä pohjautuvat johonkin elokuvan kohtaukseen. Tämäkin koriste on Katti tahtoo olla jokainen -laulukohtauksesta, jossa Herttuatar rauhoittaa tunnelmaa harpun sulosoinnuilla. Tämä koriste oli kyllä ehdoton must have, koska kohtaus on yksi lemppareistani!
Seuraava koriste on valloittavan söpö pikku-Simba, joka jahtaa jousen päässä heiluvaa perhosta. Tämä figu ylitti odotukseni, sillä se on vielä suurempi mitä odotin, ja maalausjälki näyttää omassani erittäin laadukkaalta. Vauvoillehan tämä on näköjään suunnattu, mutta kaikkihan me olemme vähän lapsia iästä riippumatta. :D
Viimeinen tämän tilauksen koristeista oli tämä ihana Timon ja Pumba -lasipallo. Näitä lasisia palloja on paljon muitakin erilaisia, mutta Leijonakuninkaan ystävänä tämä oli nappivalinta minulle. Maalausjälki on tässäkin koristeessa kohdillaan, ja lasisessa osassa on pieniä maalattuja aurinkoja.
Tsum Tsum -rintamalta kotiini rantautui uusin Leijonakaarti-setti. Kaartin jäsenet oli jo aiemmin julkaistu Disney Storen ulkopuolella, mutta vihdoinkin myös DS julkaisi oman kokoelmansa Janjan kera! Leijonakaartin hahmot ovat kivan värikkäitä myös tsumimuodossa. Ja Bungan pörröharja on älyttömän pehmeä!
Viimeinen tsumi oli ehkä pieni heräteostos, mutta sen arvoinen! Tämä keskikokoinen Simba Tsum Tsum ei ole mikään tavallinen tsumi, vaan se myös soittaa musiikkia. Simban vasemmasta etutassusta painamalla pehmo alkaa soittaa pientä pätkää Circle of Life -kappaleesta instrumentaaliversiona. Vinkkinä niille, jotka tällaisen tsumin haluavat: pehmo tuskin on ostettaessa rikki! :D Sen sisuksista täytyy kaivaa valkoinen laatikko, josta pitää vetäistä pieni paperinpala irti, että musiikki alkaa soida.
Siinäpä olivat tämän kerran ostokset. Olen tälläkin hetkellä täyttä päätä säästämässä seuraavaa tilausta varten, sillä DS:n pehmolelurintamalta on kuulunut erittäin hyviä uutisia. Jos yhtään aavistatte, mitkä Disney-leffat ovat suosikkejani Leijonakuninkaan ohella, tiedätte varmasti mitä pehmoja niin kovasti odotan. :D Ensi kertaan siis!
Mikä pari!

Huolisitko sinä joulukuuseesi Disney-aiheisia koristeita?

2 kommenttia:

 1. Olen menossa joulukuussa Lontooseen ja totta kai Disney storessa täytyy käydä! Ostoslistallani on juuri tuo Aristokatit joulukoriste, se on vaan liian kaunis, jotta sen jättäisi ostamatta! :) Tuo Timon ja Pumba-pallokin on aivan ihana, olen ihan hulluna kaikkiin lasipalloihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, toivottavasti Lontoon-reissulta löytyy kaikkea kivaa shoppailtavaa! Erityisesti Oxford Streetin DS on kyllä visiitin arvoinen. :) Älä muuta sano, tuo Aristokatit-koriste on niin ihanan yksityiskohtainen!

   Nuo figuurien ympärillä olevat lasipallot tekevät kyllä koristeista samantien tuplasti hienomman ja arvokkaamman näköisiä! :D

   Poista