maanantai 20. marraskuuta 2017

Uusia pehmoja! & Ikuisuusprojektin aloitus

Hei kaikille! Syksy on mennyt niin nopeasti, etten ole viime aikoina pahemmin kerinnyt väsäämään uusia kirjoituksia. Päässäni pyörii oikeastaan niin monta ideaa, että lopulta en päädy toteuttamaan niistä mitään. :D Nyt kuitenkin olen saanut sysättyä aluilleen pari projektia blogia varten, joista aion myös tänään puhua hieman!

Pääaiheena tässä kirjoituksessa ovat kuitenkin ihanat uudet Disney Storen pehmot, joiden ilmestymistä nettikauppaan kerkesin odottaa perinteisesti kuin kuuta nousevaa. Koska otsikko antaa aihetta esitellä myös muitakin kuin DS:n pehmoja, teemmekin myös pienen katsauksen erään Leijonakuningas-karvakamun pariin.
En tiedä lukeeko Disney Store ajatuksiani vai mitä, kun kohdalleni on tuntunut osuvan niin hyvä tuuri uusien pehmojulkaisujen kanssa! Store on sattunut julkaisemaan melkein peräkkäin pehmoja kolmesta eri leffasta, jotka sattuvat kuulumaan ehdottomiin suosikkeihini. Yllä olevan kuvan kaverukset ovat tietenkin Topi ja Tessu samannimisestä elokuvasta. Minusta oli jo aikakin, että DS valmisti pehmoista uudet versiot, sillä edelliset tulivat myyntiin jo vuonna 2011.
Topi ja Tessu tulivat ilmestyessään ensimmäistä kertaa vastaan Instagramissa, jossa allekirjoittanut kerkesi jo hyppiä innosta. Mutta katsokaa nyt noita naamoja! Minusta pehmot ovat aivan esikuviensa näköisiä, ja erityisesti Topi on suorastaan syötävän suloinen. Vaikuttaa siltä, että Disney Store on nostanut tasoaan viime vuosista ainakin pehmojensa kanssa. Toisaalta uudet pehmot ovat ehkä jäykempiä ja vähemmän laadukkaita kuin vanhat, mutta ainakin suloisia ne ovat.
Seuraavana vuorossa ovat Robin Hood ja Marian-neito. Robin Hood -oheistuotteiden julkaiseminen on jo ihan silkkaa hemmottelua, ja pehmot ovat niistä lähes parhaita. Ihmismäisten eläinten muuttaminen pehmomuotoon on toki vaikeaa, mutta Robinin ja Marianin kanssa DS on suoriutunut minusta hyvin. Ovathan hahmot vähän nukkejen näköisiä, mutta niiden värit ja kasvonpiirteet ovat ihanan yksityiskohtaisia!

Myös, uusien pehmojen tägit ovat vallan mainioita. Erityisesti näiden pehmojen screenshot-laput miellyttävät silmää ja hahmojen nimet ovat kiva lisä.
Viimeisenä uusin ja hienoin Leijonakuningas-ostoni. Kyseessä on suhteellisen kookas Simba-pehmo, joka toimii mukavasti myös pyjamalaukkuna. Pehmon on valmistanut ranskalainen Jemini. Tämä kaveri on keikkunut vuosia ihan toivomuslistani kärkisijoilla ja vihdoin onnistuin sen voittamaan Ebaysta vielä ihan pilkkahintaan! <3 Myyjä oli älyttömän mukava ja palautti vielä ylimääräiset postikulutkin.

Jeminin Leijonakuninkaat eivät tosiaan ole ihan mitään halvimpia pehmoja mitä markkinoilta löytyy, enkä enää tässä vaiheessa ihmettele sitä pahemmin. Kun näin Simban livenä, olin välittömästi täysin myyty, koska pehmo on heittämällä yksi suloisimmista kavereista koskaan! Seuraavaksi täytyykin alkaa metsästää Simban muita versioita sekä Kiaraa ja Kovua.

-----------------------

Lopuksi puhun hieman tulevista projekteistani blogin suhteen. Alusta asti olen jo pohtinut, että haluaisin saada Leijonakuningas-kokoelmani esille kokonaisuudessaan jollekin sivulle, ja helpoin tapa on toki luoda tähän blogiin ihan oma saittinsa kokoelmaa varten. Olen nyt jo ryhtynyt toimiin ja alkanut kuvata jokaista tavaraa erikseen hyvässä valaistuksessa. Koska suurin osa LK-esineistäni ovat aseteltuna ja varastoituna hyvin tiiviisti kaappeihin ja hyllyille, menee projektissa varmasti reilusti aikaa. Kuvia olen jo räpsinyt joitakin kymmeniä, ja vielä olisi jäljellä yli 450 kuvattavaa. :D

Saatan jossain vaiheessa lisätä jo valmiina olevia kuvia testiksi sivuille ja alkaa siten ryhmittelemään niitä selkeästi. Toivon, että Blogger on alustaksi sopiva ja että kuvamerestä ei tule liian sekava. Aika näyttää, miten projekti muotoutuu. :)

Jotta jutuistani ei tulisi liian keräilypainotteisia, on minulla vireillä myös muitakin tekstiaiheita. Ideoita on tässä vaiheessa vielä monta, mutta yritän tulevaisuudessa kiteyttää niistä muutaman kirjoituksen! Siihen asti: nähdään taas.

4 kommenttia:

 1. On erittäin ilahduttavaa että unhoon jääneet klassikotkin saavat pikkuhiljaa enemmän oheistuotteita! Onnittelut toive-esineen saamisesta! :D Odottelen innolla Leijonakuningas-kokoelman näkemistä yksityiskohtaisemmin!

  Oli ihan pakko heti painella storeen tilaamaan Topi itselleni :'D En ollutkaan pitkään aikaan selaillut storen valikoimaa! Ja ehkä ihan hyvä kun pehmo ei suinkaan jäänyt ainoaksi ostokseksi. Ostin vielä Marie/Berlioz sekä Kaunotar&Kulkuri -mukit. Olin kuitenkin pidemmän aikaa halunnut kyseisiä mukeja joten en sentään heräteostoksiin sortunut tällä kertaa :') Harmittaa tosin hieman etten ostanut Bernard ja Bianca -joulukuusenkoristetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa olen miettinyt - Disney Store on todellakin yllättänyt iloisesti vähemmän tunnettujen klassikkojen oheistuotteiden kanssa! Kiitoksia onnitteluista. :') Kiva kuulla, että projektini kiinnostavat! Pääsen aina vauhtiin, kun joku muukin on niistä innoissaan.

   Hei jee, mahtavaa että löysit itsellesi mieluisia ostoksia! :D Topi on kyllä yksi suloisuus. Ja nuo kaksipuoliset mukit ovat hyviä keksintöjä sekä mukavan kookkaita (mikä on kyllä aina hyvä puoli DS:n mukeissa). Storessa on aina hirveän vaikeaa olla tekemättä heräteostoksia. :D B&B-koriste on ehdottomasti sellainen herkku, joka kelpaisi kokoelmaan kuin kokoelmaan!

   Poista
 2. Ehdottomasti vain projektin kimppuun!

  Meninkin sitten tekemään vielä hankintoja storesta... Mutta valitettavasti Bernard ja Bianca -joulukoristetta ei enää löytynyt :( Jäljellä oli vain samankaltainen mutta paljon kalliimpi Traditions -koristefiguuri. Koskahan sitä oppisi tekemään kaikki ostokset kerralla? Säästäisi ainakin postikuluissa eikä se jokin mieluinen esine välttämättä menisi sivu suun! Tuntuu että mitä vähemmän ostaa kerralla, sitä helpommin erehtyy tekemään toisen tilauksen melkein heti perään :'D

  Toivottavasti saman design-tyylin mukeja tulee lisää! Etenkin O'Malleyn, Herttuattaren ja Toulousen kuvalla varustettu olisi aivan ihana ja sopisi mahtavasti Marie&Berlioz -mukin kanssa :) Myös lisää Leijonakuningas-mukeja sekä tietysti Bernard ja Bianca!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nouuu, voi harmi!! Koristeet saisivat riittää varastossa reippaasti yli joulun, koska sen jälkeen niitä saisi varmasti hyvillä alennuksilla. ;) Suosittelen ehdottomasti kaikkien ostoksien tekemistä kerralla, koska sen jälkeen voi olla hyvillä mielin selailematta Storen valikoimaa ilman että mikään jää kaivertamaan hampaankoloon! Storessa itsekin taitavat kannustaa ihmisiä toimimaan noin, kun varastot voivat loppua lähes milloin vain... :D Kieltämättä siellä myyntikikkansa osaavat.

   Tuon mukisarjan jatkaminen olisi aivan mahtavaa! Ehdotuksesi olivat oikein mainioita, noita mukeja haluaisin itsekin nähdä. Minun suurimmat toiveeni olisivat varmaankin aikuinen Simba, Topi ja Tessu sekä Robin Hood -mukit! <3

   Poista