tiistai 4. heinäkuuta 2017

Synttärihankintoja

Vietin syntymäpäivääni jo muutama päivä sitten kesäkuun lopulla, mutta vihdoinkin viimeiset synttärieni kunniaksi tilatut CD-levyt rantautuivat kotiini! Esittelen tänään siis Disney-aiheiset lahjat ja omat hankintani, jotka sain syntymäpäivänäni (ja jotka aukaisin myös ennen varsinaista merkkipäivää...).
Kaikki hankintani lensivät luokseni ulkomailta Ebayn ja Amazonin kautta lukuun ottamatta Leijonakuningas DVD:tä, josta tuota pikaa lisää. Olen varsinaisen tyytyväinen tämän kesäkuun saaliiseen, sillä sain hankittua muutaman kauan kaivatun grail-oheistuotteen!
Ensimmäisenä todella kauan haluamani sekä Leijonakuningas-piireissä kuohumista aiheuttaneet tarinat kirjasarjasta The Lion King: Six New Adventures. Kirjat julkaistiin jonkin aikaa itse elokuvan ilmestymisen jälkeen, mistä syystä Leijonakuninkaan tarina jatkuukin suoraan siitä mihin se jäi, Simban ja Nalan pennun syntymästä. Pentu saa kirjasarjassa nimen Kopa, ja hahmo on perheensä ainut lapsi. Tuossa vaiheessa Leijonakuninkaan varsinaisista jatko-osista ei ollut tietoakaan, mistä syystä Kiaraa tai Kionia ei ole kirjoissa olemassakaan, mutta tilanne on myös päinvastainen; elokuvauniversumissa Kopaa ei mainita sanallakaan.

Oih, pidän näistä kirjoista todella paljon! Pakettia avatessani tuli todella suurena yllätyksenä se, miten hyvälaatuisia kirjat oikeasti ovat. Kotelokin on erittäin tukevaa ja vahvaa tekoa. Kirjasarjan piirrostyyli on minun silmääni aivan täydellistä, sillä hahmot ovat juuri sellaisia kuin haluan niiden näyttävän.

Täytynee vielä mainita, että en niin sanotusti tue Kopa- ja koko Six New Adventures -teoriaa, sillä en väkisin yritä sovittaa kirjojen ja elokuvien aikajanaa yhteen, kuten monilla faneilla on tapana. Minulle riittää nykyään, että Simba ja Nala saivat myös sen haluamani poikapennun, Kionin. :D Tulen luultavasti esittelemään kirjat tarkemmin tulevaisuudessa.
Seuraava paketti saapui luokseni Japanista asti, uunituoreena Disney Storesta Ebayn kautta. Sisältä paljastui syötävän suloiset Bernard ja Bianca Tsum Tsumit! Olen älyttömän kateellinen japanilaisille, jotka saavat nauttia paikallisissa Disney-kaupoissaan myös harvinaisempien elokuvien oheistuotteista. Olen jo aiemmin katsellut kuinka monet Disney-keräilijät tilailivat omat Pertsansa ja kumppaninsa kotimaahansa, joten olihan minunkin nämä lopulta hankittava.

Ebayn myyjä oli todella ystävällinen ja laittoi mukaan vielä ihanan Disney Store Japan -pussin, tarran ja viestin suloiselle Kaunotar ja hirviö -paperilapulle! Sniff, ihan jo tämän perusteella tahtoisin kovasti shoppailemaan Japanin Storeihin asti.
Aristokatit ja Pieni merenneito The Legacy Collection CD-levyt ovat olleet hankintalistallani jo niiden ilmestymisestä asti. Pidän Aristokattien huumorisävytteisestä (ja jazzahtavasta) musiikista huikean paljon, ja Pienen merenneidon soundtrack on kokonaisuudessaan nyt muutenkin mestariteos. En malta odottaa, että pääsen kuuntelemaan kaikki kappaleet ja instrumentaalit läpi!

The Legacy Collection -sarjasta aion hankkia takuulla myös Tuhkimon, Prinsessa Ruususen sekä Kaunottaren ja Kulkurin. Olen myös hyvin innoissani siitä, mitä uusia Legacy Collection -julkaisuja Disney tuo saataville tulevaisuudessa Robin Hoodin lisäksi!
Huomattuani uusien klassikoiden slipcover-versioiden ilmestymisen kauppoihin lähdin heti metsästämään Leijonakuningasta sieltä sun täältä. Vasta lomareissulla Viitasaaren ABC:lla tärppäsi, ja niin kuin kuvasta näkyy, hintakaan ei ollut paha! Ihmeellistä (ja mahtavaa), kuinka pienet S-puljut keskellä Suomea myyvät Disney-elokuvia noin neljä euroa halvemmalla mitä isommissa tavarataloissa, heh.

Nämä slipcover-julkaisut eivät siis eroa normaalista muuten kuin siten, että mukana tulee upean säihkyvä pahvikansi!

----------------------------------

Siinäpä olivat kaikki synttärihankintani tältä erää. Posti kärrää parhaillaan tänne päin myös yhtä parhaimmista Disney Store -tilauksistani koskaan, josta kirjoittelen sen saapuessa. :) Hauskaa heinäkuuta, nauttikaa kesästä kun sitä vielä on!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa syntymäpäivää näin jälkikäteen! Aivan mahtavia lahjoja olet saanut!!! Bernard ja Bianca -tsumit ovat todellakin suloisia, oi! The Legacy Collection -levyt ovat loistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät kiitokset Anna! :') Kesäkuu oli kyllä vallan onnistunut kuukausi keräilyn suhteen! Näin on, en malttaisi odottaa millään uusia Legacy Collectioneja.

      Poista
  2. Myöhäiset synttärionnittelut! :D

    Mahtavaa että sinäkin sait oman Bernardin ja Biancan! Japanista tilaaminen on kyllä aina yhtä mukavaa! Myyjät ovat niin huomaavaisia :)
    Vitsit että tuo kirjasetti alkoi kiinnostamaan! Kirjoita ihmeessä niistäkin erillinen esittely jossain vaiheessa!
    Ihastelen aina kaupoissa noita klassikoiden slip cover -julkaisuja ja tekisikin mieli ostaa ne kaikki :'D Mutta ainakin toistaiseksi ne ovat jääneet hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!!

      Nimenomaan, japanilainen kulttuuri on kyllä ihanan ystävällistä! Ja kyllä, elo ilman Bernardia ja Biancaa meinasi käydä suorastaan hankalaksi. :'D Mukava että kiinnostuit Six New Adventuresista, esittelen kirjat mielelläni!

      Haha, minäkin olen kuolannut slipcoverien perään lukemattomia kertoja - oloa ei helpota yhtään se, että netissä näkee jatkuvasti sateenkaaren värien mukaan järjesteltyjä upeita DVD-kokoelmia. :D

      Poista
  3. Erittäin myöhäiset synttärionnittelut täältäkin! Aivan ihania lahjoja olet kyllä saanut. :D
    Minuakin kovasti kiinnostaa tuo kirjasetti, joten innolla odottelen siitä tulevaa esittelyä. Näyttävät aika samantyylisiltä kuin Suomessa julkaistut lasten kirjakerhon kirjat, mutta näitä ei olla taidettu suomeksi julkaista? En ainakaan muista että olisin koskaan ennen näitä nähnyt.

    Voi että kun nuo Bianca ja Bernard tsumit ovat söpöjä! Aivan ihana on myös tuo Tiku ja Taku -pussikin. Pitäisi kyllä oikeasti itsekin tutustua tuohon Japanin ebaysta shoppailuun, kun siellä on niin super söpöjä tuotteita ja näköjään todella ihania myyjiäkin.

    Ja hei ihan mahtavaa että löysit Leijonakuninkaan noilla slipareilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Kiva kuulla että kirjat kiinnostavat! Nyt kun sanoit, niin tein pikaisen mittauksen ja kirjakerhon kirjat sekä nuo 6NA-kirjat näyttäisivät olevan sentilleen samankokoisia. :o Hyvä huomio! Jep, koko settiä ei taidettu julkaista lainkaan Amerikan ulkopuolella ja netissä liikkuvat ranskalaiset kannet ovat tietääkseni vain fanin tekemiä muokkauksia.

      Voi, Japani on kyllä mestari söpöydessä. :D Jos jokin japanilainen tuote on mielessä, suosittelen lämpimästi ihan perus Ebayn myyjiä!

      Haha joo, tuota julkaisua tuli kyllä etsittyä kissojen ja koirien kanssa! :'D

      Poista