lauantai 15. huhtikuuta 2017

Maaliskuun keväinen Disney Store -tilaus

Mikäpä olisikaan parempi aloitus kevääseen kuin pieni paketti suoraan Disney Storesta?! Laitoin tosiaan tilauksen tulemaan vielä maaliskuun puolella, joka saapuikin tässä huhtikuun alussa aurinkoisia päiviä juhlistamaan. Koska Beauty and the Beast -hype on edelleen vahvoilla, tulee tämäkin paketti varmuudella sisältämään jotain sen suuntaista. ;)
Voin kyllä jo tässä vaiheessa myöntää, että mukit ja pehmolelut vetävät selkeästi minua puoleensa  hienointa varmaankin olisi omistaa jokaisesta klassikosta joko pehmo tai jokin kuppi! Tsum Tsumeista puhumattakaan, voi kun olisikin varaa ostaa jokainen ilmestyvä setti...
Tässäpä tämänkertaiset varsinaiset pehmolelut: Aladdinin veikeä eläinystävä Abu ja Vaianan mukana roikkuva hölmö kukko nimeltä Hei Hei.

Abu-pehmo oli tämän tilauksen heräteostos, sillä äkkäsin sen samalla kun lisäilin muita tuotteita ostoskoriin. Olin kyllä jo ollut tietoinen pehmon ilmestymisestä kauppoihin Instagramin perusteella, mutta en ollut tullut ajatelleeksi, että se tulisi verkkokauppoihinkin noin pian! Minusta on aina ihanaa, kun näitä vanhoja klassikkohahmoja muistetaan uusilla oheistuotteilla.

Abu on todella suloinen hattuineen ja hienoine Aladdin-lappuineen. Hauskaa pehmossa on myös se, että sen tassuissa on velcro-tarraa, joten sen saa roikkumaan lähes mihin vaan!

Hei Hei -pehmolelu on taas aivan upea ja ihanan pehmeä! En voinut olla hankkimatta seuralaista Pua-pehmolleni, ja nämä kaverukset sopivatkin loistavasti yhteen. Hei Hei on kauniin värikäs, mikä saa sen erottumaan helposti muista pehmoleluista. Hahmon mulkosilmät ovat toteutettu vallan mainiosti ja antavat oikean kuvan hullusta kukosta!
Olin todella iloinen, kun huomasin, että tämä setti on jälleen saatavilla Disney Storen verkkokaupassa! Tällä kertaa tosin alkuperäisestä Tsum Tsum -setistä jätettiin pois Bellen isä Maurice, ja se korvattiin Gastonin luottoapulaisella Töpöllä. Tämä lisäys oli mielestäni mainio, sillä Töpöstä tuli uuden live action -leffan myötä yksi suosikeistani. <3

Hahmot ovat tässä setissä todella onnistuneita ja hienon yksityiskohtaisia. Esimerkiksi Philippe-hevosessa on käytetty erilaisia materiaaleja hyvällä menestyksellä, ja suurin osa tsumeista on yhtä pehmeitä kuin niiden kuuluukin. Tähän sarjaan kuuluvat myös Gaston ja rouva Pannu, mutta jouduin valitettavasti jättämään ne pois budjettini takia. Suosikkejani setistä ovat Töppö sekä Könni, Könnillä on vatsassaan jopa hahmolle kuuluva kellon heiluri!
Sitten mukiosastolle: ensimmäinen Classic-sarjan mukini, jonka kyljessä komeilee Veijarikissa! Samanlaisesta nimestään huolimatta tämä muki ei siis ole samaa sarjaa hetki sitten esittelemieni Classics-mukien kanssa. Mutta yllätyin todella miten upea ja suuri tämä muki on! Tämän sarjan idea on siis näyttää tietystä hahmosta värillinen kuva mukin etupuolella, jota sitten ympäröivät samasta hahmosta piirretyt lyijykynäluonnokset. Näitä mukeja on julkaistu jo ainakin suunnilleen kolmen vuoden ajan, ja nyt kyllä harmittaa, etten ole hankkinut sarjan muita hahmoja! Veijarikissa oli ehdoton suosikkini uusista Classic-mukeista.

Ja sitten viimeinen, tämän tilauksen kohokohta...
KIPPO!! Voi että, miten yllätyinkään, kun Brittien Disney Storekin sai näitä upeita mukeja varastoonsa! Kippo näyttää juuri siltä kun hahmon pitääkin, ja mukista löytyy myös hahmolle tärkeä (maalattu) särö, onhan Kipon englanninkielinen nimi tietenkin Chip. Tämä oheistuote on vaan aivan täydellinen  samassa paketissa saa sekä käyttöesineen että hahmon, joka on kuin suoraan hypännyt elokuvasta oikeaan elämään.

En malta odottaa, että saan asetella Kipon Könnin ja Lumièren viereen!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa tosiaan että vanhemmista klassikoistakin näkee uusia oheistuotteita :D Abu-pehmo on erittäin hauskan näköinen! Kerrassaan ihania ostoksia jälleen!

    Minä vielä odottelen omaa kevät-tilaustani saapuvaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, Abu on kyllä aika veikeä! <3 Vielä kun Pärskyn ja Miikon saisi pehmomuodossa...

      Jes, keväiset tilaukset ovat selkeästi vuoden kohokohtia. :D Kirjoittele ihmeessä paketista sitten kun se saapuu, olen innolla mukana!

      Poista