perjantai 30. joulukuuta 2016

Leijonakaarti-kokoelmani

Tämän vuoden aikana on Leijonakuningas-kokoelmaani kiirinyt tietenkin myös Leijonakaarti-aiheisia oheistuotteita - alettiinhan itse The Lion Guard -sarjaa esittää alkuvuonna 2016. En alkajaisiksi ruvennut hamstraamaan isolla kouralla kaikkea mahdollista lastenkrääsää yms., joten kokoelma on pysynyt aika pienenä. Erittäin mieluisa se minulle kuitenkin on!

Koska Leijonakaarti on monelle vielä aika vieras käsite, tässä pari faktaa:

Leijonakaarti kertoo Simban ja Nalan pojasta, Kionista. Hänet valitaan johtamaan ryhmää, joka puolustaa Elämän tietä, Leijonakaartia.

Kaartiin kuuluvat Kionin lisäksi Jylhämaan vahvin virtahepo Beshte, nopein gepardi Fuli, rohkein mesimäyrä Bunga ja tarkkanäköisin jalohaikara Ono.


Sarja sijoittuu Leijonakuninkaan jatko-osan Jylhäkallion ylpeyden keskelle, aikaan jolloin Kiara on jo tavannut Kovun ensimmäistä kertaa.


Kion on Kiaran pikkuveli, mutta he ovat suunnilleen saman kokoisia, eli voisivat olla samasta pentueesta. Tälle sarjassa ei ole kuitenkaan annettu vahvistusta.


Leijonakaartissa on tähän mennessä tavattu jaksossa Lions of the Outlands myös vanhoja tuttuja: Ziraa, Kovua, Vitania ja Nukaa.


Suomeksi sarjaa voi katsoa Disney Juniorilla tai ostaa omaksi DVD:t Leijonakaarti karjuu jälleen (sarjan pitkä avausjakso) ja Leijonakaarti - Valjasta voimasi (kokoelma tv-sarjan muutamista jaksoista).


Asiaan:
Pehmolelut ovat ikuisia suosikkejani! Isoa Kionia lukuunottamatta kaikki ovat Disney Storesta, kun iso Kion on taas Just Playn pehmolelu, Ebaysta.
Takana näkyy kaksi värityskirjaa ja kolme palapeliä - yhdessä on mukana muistipelikin. Näitä kaikkia saa ihan Suomesta, kannattaa tarkistaa kauppojen leluosastot ja tietenkin itse lelukaupat.
Vasemmalla oleva The Lion Guard - Return of the Roar -kirja oli itse asiassa ensimmäinen Leijonakaarti-oheistuotteeni. Tilasin sen Amazonista jo ennen kuin kyseinen lyhytelokuva ilmestyi. Kirjassa on ihanat kuvitukset!
Etualalla näkyy suomenkieliset DVD:t (CDON.comista) sekä englanninkielinen soundtrack. Levyllä on Return of the Roar -leffan laulujen lisäksi muutama tunnettu biisi myös tv-sarjasta. Viimeisenä kuvasta löytyy Disney Storen juomapullo pillillä sekä Disney Storen figuurisetti, joka sisältää koko kaartin lisäksi myös Simban, Timonin ja Pumban.

Siinäpä se! Jos haluat lukea arvosteluni Leijonakaarti karjuu jälleen -elokuvan suomidubista, klikkaa tästä.

Suunnitteilla minulla on myös muiden Disney-elokuvien kokoelmien esitteleminen, jonka saatan toteuttaa ensi vuoden puolella. :) Tämä Leijonakaarti-kokoelma sisältyy siis tietenkin Leijonakuningas-kokoelmaani, koska lasken jatko-osat ikään kuin alkuperäisen elokuvan oheistuotteiksi. Katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

*******Ihanaa uutta vuotta 2017 kaikille!*******

4 kommenttia:

  1. Onpas sinulla paljon tavaraa Leijonakaartista! Vau! Disney Storen pehmolelut ovat tosi söpöjä. :)

    Ihanaa ja suorastaan huikeaa uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, voisin ostaa pehmot vaikka kaikista sarjan hahmoista, jos Disney Store olisi sellaiset tehnyt!

      Kiitos paljon Anna, ja sitä samaa!!

      Poista
  2. Aivan mahtava ja suorastaan kateutta herättävä kokoelma! :') Haluan kaiken! Pehmot ovat kyllä erityisen onnistuneita. Janjakin on aivan kuin esikuvansa! Ja hienoa että sait lopulta myös Fulin kokoelmaasi!

    Mukavaa uutta vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! :) Olet oikeassa, erityisesti Janja on mainio pehmoleluna (pahikset pehmoina ovat kyllä aina upeita!). Ja joo tosiaan, oli mukava saada Fuli kruunaamaan koko pehmosetin. Ostin sen myöhemmin Ebaysta ihan hyvään hintaan. :)

      Kiitos samoin Minna!

      Poista